Informatiebijeenkomst 2022

Op 6 oktober 2022 organiseren VWI en EFSN een informatiebijeenkomst over woningsprinklers.
U wordt geïnformeerd over de toepassingen van woningsprinklerinstallaties de voordelen hiervan en de verschillende aspecten waar je op moet letten. De middag is dé gelegenheid om alles te weten te komen over woningsprinklers, de Publicatie Waardering woningsprinklerinstallaties en het CCV keurmerk woningsprinklerinstallaties. We demonstreren de effectiviteit van woningsprinklers met een proefbrand in een ‘woonkamer’.

Tijdens de presentaties wordt stil gestaan bij de effecten van branden in woningen en zorginstellingen en de effecten op kwetsbare bewoners. Ook komen de gelijkwaardigheid en waardering van woningsprinklers aan de orde. Zo bevat de Publicatie Waardering woningsprinklers 12 mogelijke ‘functies’ en ‘compenserende maatregelen’ van woningsprinklerinstallaties. Uiteraard is er ook aandacht voor de rol van de verschillende spelers, zoals eigenaar, adviseurs en projectontwikkelaars, want hoe pak je een dergelijk project aan?

Als primeur hebben een presentatie van NIPV over de meerwaarde van woningsprinklers in het ‘stay in place’ concept.
Kortom, een zeer informatief programma, met mogelijkheid tot netwerken en uitwisselen van kennis en ervaringen.

Zo maken we Nederland brandveiliger!

Doelgroep
Het programma is interessant voor wooncorporaties, zorginstellingen, adviseurs, installateurs, brandweer, ontwikkelaars, bevoegd gezag en (vertegenwoordigers van) bewoners.

>> Lees meer en schrijf u in